Mari bergaya dengan Jeans Levi's!

May 31, 2016

Hi



Calling for the guys and girls!

Hari ni kita nak kongsi sesuatu yang menarik dengan korang semua. Gerenti korang suka gila lah! Sebelum itu, nak tanya, siapa kat sini suka gila pakai Jeans? Eh chop chop! Siapa tak suka pakai Jeans kan? Even Fatin pun suka gila pakai Jeans. Haaa. Korang semua tahu kan tentang Jeans jenama Levi's yang popular and paling gerenti cantik and selesa untuk dipakai itu! Jom, get into it. :D


mari bergaya dengan jeans Levi





Siapa tak kenal jenama Levis ni kan? Betul tak? Tak apa, biar Fatin cerita sedikit tentang Levi's ni. Jenama Levi's ni telah ditubuhkan semenjak tahun 1853 oleh Levi Strauss. Haa, lama gila kan? Dan jenama Levis ni tetap bertahan sehingga kini tau! Sebab itu, penggemar jenama ni teramat lah ramai! Bukan sahaja Jeans Levis, malahan terdapat barangan lain seperti koleksi T-shirt, jaket, wallet dan juga aksesori yang lain. 


mari bergaya dengan jeans Levi



Paling menarik sekali, Jeans Levis ini juga dibuat untuk Lelaki dan juga Wanita. Best kan? Jenama Levis ini sangat menjaga kualiti produknya, sebab itu lah, jenamanya sangat dipercayai oleh orang ramai terutama sekali koleksi Jeans Levis yang mana kualitinya sangat terbaik dan bertahan dalam tempoh yang sangat panjang. Bagus kan?



mari bergaya dengan jeans Levi


Ini nak tanya ni, tahu tak tentang koleksi Levi's 501? Jikalau anda penggemar jeans, definitely korang sangat familiar dengan koleksi yang pernah mencetuskan fenomena. Dengan itu, kini dengan penuh bangganya mereka membawakan koleksi Levi's 501 ini untuk penggemarnya di seluruh dunia yang terdapat pelbagai jenis potongan yang sangat fit into your style! Haa, hebat kan?


mari bergaya dengan jeans Levi

Straight Skinny Jeans


mari bergaya dengan jeans Levi

Slim Fit Jeans


mari bergaya dengan jeans Levi

Asia Skinny Jeans



Terdapat pelbagai pilihan untuk korang semua lah. Ada skinny jeans, straight cut jeans, boyfriend jeans, flare jeans dan macam-macam lagi lah!



Senang cerita, kalau korang macam pehhh dah terpikat kan dengan Jeans Levis ni, jom lah shopping dekat ZALORA MALAYSIA! Iyeee, ZALORA MALAYSIA pon jual tau Jeans Levis ni! Yang paling penting, harganya sangat berpatutan.




Z A L O R A






Jadi, jika anda adalah penggemar Jeans Levis ini, kini, anda boleh beli dengan mudah secara online di ZALORA MALAYSIA! Mudah, cepat, dan pantas! Duduk depan komputer/laptop, scroll, pilih, lepas tu klik dan buat bayaran! Senangkan? Tunggu apa lagi, belilah Jeans Levis ni, boleh bergaya nanti! Gituu. Selamat bershopping.

2 comments

Latest Instagrams

© Fatina Mudz. Design by Fearne.