Food Review: Tryst's Cafe

May 18, 2016

Hi


food review, tryst



Kita nak kongsi dengan korang tempat makan yang best kat Shah Alam ni. Tempatnya santai, makanannya lazat! Fuhh nikmat lah ceritanya! Jom, layan ;)


food review, tryst


Terliur tak nampak pancake coklat and ice cream ni? Terliurkan! Even, sekarang ni pun Fatin terliur ni. Sedapnya! Memang kaya dengan coklat, puas betul makan! Antara favourite food Fatin kat sini ialah Pancake, any kind of Pancake kat sini memang best tapi paling Fatin suka Chocolate Pancake with Ice Cream. 

Selain daripada, Pancake, mereka juga menjual Spaghetti, Cake, Chicken Chop, Steak. The price is very reasonable too. Air dia pun sangat sedap. Fatin dah try dia orang punya Spaghetti tapi gambar tuh dah hilang :( Takpe nanti kalau Fatin pergi makan situ lagi, Fatin update lah eh. :)

Wah, kejap! Seronok sangat bercerita tentang makanan lupa pulak nak bagitahu nama kedai ni kan? Kedai ni namanya TRYST. Mereka ada dua cawangan - satu dia SS15, Subang Jaya dan satu lagi baru dibuka tahun lepas di Menara U, Seksyen 13, Shah Alam. 



food review, tryst


Haa ini lah dia environment di dalam Tryst di Seksyen 13, Shah Alam. Sebelum buka kat sini, Fatin selalu juga lah lepak dekat Tryst SS15, Subang Jaya tu. Dedua pun seronok je nak lepak. Cantikkan kedai dia? Tenang je nak lepak hehe 


Jadi, tunggu apa lagi? Jom pergi Tryst! =)



Love,
FatinaMdzfr

9 comments

  1. Of course I will try if I have the time. Yeahh

    ReplyDelete
  2. omggggg, sedappppppppp! kat kl takde ke TT.TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Claudy, you have to try here! :D Unfortunately, no. Its only in subang and shah alam :(

      Delete
  3. Wahh...mcm sedap je pancake dgn ice cream... Btw cafe tu ada scones tak.. tetiba mengidam scones

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap! Zeti kena try! :D tak sure, rasanya ada kot Fatin tak perasan pula hehe :)

      Delete
  4. memang terluir tengok pancake tu XD kalau saya, tak sempat ambik gambar dah lenyap tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak, kita pun dah 3 ke 4 kali trip baru dapat amik gambar! hehehe

      Delete

Latest Instagrams

© The Infinity Words. Design by Fearne.